Ønsker ditt barn å delta på vår barnekunstskole. Meld dere på ved å fylle ut dette skjemaet:

Ditt navn

Foresatt

E-postadresse

Dere kan også melde dere på ved å ta kontakt direkte med kursleder Kåre Solheim, solheim1@gmail.com eller tlf. 94 38 85 71.

Om

Barnekunstskolen i Harstad Kunstforening er et 20 timers tegne- og malekurs for barn mellom 7 og 13 år. Kurset går over 10 torsdagskvelder, 2 timer hver kveld fra kl.17:30. Det er lagt inn en pause midtveis i økta, slik at barna kan spise en frukt eller noe annet som de har med seg.

Hovedvekten blir lagt på gleden ved å tegne og male sammen. Hver kurskveld har vi likevel en liten økt med undervisning i forskjellige tegne/maleteknikker.

Kursavgiften er kr. 900,- pr barn. Denne skal dekke materiell og annet som blir brukt.

Påmeldingsskjemaet sendes utfylt til; solheim1@gmail.com

Dere kan også ringe meg på tlf; 94388571

Arbeidsplan våren 2015

Dato Tema Metode/ arbeidsmåte
5. febr. Å kunne tegne er å kunne se Kortlaging.
12. febr. FargelæreSjablongmaling Fargesirkelen + en liten utfordring.Maling
19. febr. PC- tegning Vi bruker et tegneprogram på PC
5. mars Maling med en farge Maling
12. mars Perspektiv Tegning
19. mars Maling til musikk Vi utforsker fargene og motivene i musikken
26. mars Lys og skygge Tegning
9. april Mennesker og dyr Kroppens proporsjoner/ Tegning
Ta med et kosedyr
23. april Galleribesøk Vi lar oss inspirere av andre kunstnere.
30. april Forberedelse til utstilling  Vi gjør ferdig tegninger/ malerier som ligger i kassen
9. -17. mai Utstilling i Harstad Kunstforening Åpent fra kl. 11:00Da er det åpent for skoler som vil besøke utstillingen

NB! Det kan bli endringer i arbeidsplanen.