Harstad kunstforening inviterer til kurs i frihåndstegning.

Sted:                          Harstad Kunstforenings lokaler Tore Hunds gt.5 Harstad lør. 20.10 og søn.21.10.2018
Påmeldingsfrist :        20.09.2018
Kursavgift:                  kr. 2000,- til  b.knt. 47300641802 og merkes akt-krokikurs.
Kursavgift dekker:      12 t. kurs, kurshefte, 1 tegnesett 18 deler, 1 tegneblokk A3, 6 timer aktmodell, kaffe-te, frukt, ost og kjeks.
Kontakt per telefon:    98 60 55 86
Epost:                         kamsoy77@gmail.com

I løpet av 12 hektiske helgetimer skal vi gå gjennom en del grunnleggende prinsipper i frihåndstegning. Der målet er å få frem ett «tredimensjonalt» uttrykk på ett «todimensjonalt» medium (tegnearket).

• Vi tegner figurativt.
  • Vi skal gjennomgå grunnleggende teknikker som proporsjoner, perspektiv og skyggelegging m.
  • Det viktigste i frihåndstegning er å øve seg i å se. (Du skal tegne det du ser, ikke det du tror du ser.)
  • En like viktig oppgave er å lære å slippe seg løs under tegneprosessen og med det unngå redselen om hva som blir på papiret.
  • Teknikkene etterstreber ikke det vakre på papiret. Det er samarbeidet mellom øye, hode og hånd vi skal utvikle.

Last ned kursprogammet her

Vi må dessverre begrense kursdeltagere til 10 stk. Så her må en være tidlig med bindende påmelding.

Velkommen til kreativ helg i Harstad Kunstforening!